2e Familiezoektocht Pasen/april 2022

Deze keer is Mando, de mandril op stap geweest. Hij heeft knotsgekke foto's genomen. Kan jij de foto's van zijn avonturen in de juiste volgorde zetten?

Deelnemen aan onze wedstrijd kan tot en met 2 mei. Het deelnemingsformulier kan je in onderstaande link vinden of ophalen in de winkel voor €1.

https://drive.google.com/file/d/1TVsvMnS5ZWFBm7yVsAI6kFFOFCisr3H-/view?fbclid=IwAR2q3jtfo2sdt0AraQg-HzjDiNXGKVAFH_MU0a6AVHO5gNPe8e1qRcBIOLg 

 

 

Eindejaarsactie december 2021

Winkel & win in Putte

Ook dit jaar staat de maand december weer in het teken van de eindejaarsactie. Het vernieuwde concept is simpel, bij elke aankoop die je in december doet bij één van de deelnemende handelaars ontvang je per aankoopschijf van 5 euro een eindejaarslot. Die zijn jouw ticket naar eventuele winst van een shoppingbudget van maar liefst € 1.000.  

Heb jij een winnend lot?  Dan ontvang je onder het motto ‘koop lokaal’ waardebonnen van de deelnemende lokale handelaars ter waarde van € 1.000. De winnende nummers worden getrokken op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Putten en kan je vanaf 5 januari 2022 nakijken op onze site. 

OUTLET Zondag 24 oktober '21

Waar?     KleinBoom Putte, Mechelbaan 604

✔️gratis inkom
✔️bancontact aanwezig
✔️paskamer aanwezig
 
enlightened Woody pyjama's, accesoires, botjes 
enlightened Bh's en slips 
enlightened Nachtgoed Dames - Heren - Kids

Familiefotozoektocht Pasen/april 2021

Onze panter Pablo is tijdens onze familie wandeling niet braafjes bij ons gebleven. Hij klautert graag. Zoeken jullie mee tijdens onze uitgestippelde wandelroute naar zijn klauterplekjes? 

Wij helpen jullie met foto's van zijn avonturen onderweg. Helaas staan deze niet netjes in volgorde, dat is jullie taakje. /ckfinder/userfiles/files/LINGERIE%20RIA%20-%20Fotozoektocht'21.pdf

NIEUW bij LINGERIE RIA

 

                 Marie Jo

                 Prima Donna

                 L'aventure

                 Twist

Onze ondergoedmerken

Bij Lingerie Ria vind je naast lingerie, bad- en nachtmode ook heel wat kwalitatieve ondergoedmerken zoals Schiesser, Sloggi, Ten Cate, Mey en Bjorn Borg. Sinds kort is ook de collectie MANNED, ondergoed voor mannen, nieuw in ons aanbod.

Heerlijk comfortabel in Lords&Lilies

 

De volledige wintercollectie van Lords&Lilies vind je op www.lordsandlilies.be

Vrolijk gekleurd in bed met Woody

Ook als je slaapt wil je goed ogen ... Woody brengt kwalitatieve slaapkledij in winterse kleurtjes met guitige diertjes.

De nieuwe collectie ontdek je op www.woody.be.