Beach Mode Special, donderdag 9 mei

Op donderdag 9 mei kan je in Putte al wegdromen naar de vakantie, het strand en zwoele zomerdagen tijdens de Beach Mode Special van Lingerie Ria. Een zomers muziekje, verkoelende drankjes, overheerlijke tapas, … je krijgt er ongetwijfeld de zomerse vibes te pakken!

Zomerse avond
Bij Lingerie Ria in Putte vind je een enorm ruim aanbod merken en dat is uniek de streek. Er valt in de collectie dan ook voor elk wat wils te ontdekken ongeacht je leeftijd of  persoonlijke stijl. Tijdens de modeshow zullen de nieuwste collecties getoond worden, bikini’s en badpakken voor de dames en zwemshorts voor de heren maar ook tal van  strandkleedjes, wijde blouses, wikkeljurkjes en pareo’s. Terwijl al dat moois geshowd wordt geniet je van lekkere tapas en een drankje, verzorgd door Milo Catering, en een dj  brengt je met wat zomerse beats in de juiste stemming. De zomer komt zo alweer een stukje dichterbij!

Leuk om weten!
Tijdens de modeshow valt er een reischeque te winnen van € 250, geschonken door 2-Travel in Putte, waarmee je vakantiedromen werkelijkheid kunnen worden. Er gaat ook niemand met lege handen naar huis want er zal voor iedereen een goed gevulde strandzak voorzien worden met tal van leuke gadgets.

Beach Mode Special
Modeshow, tapas & drinks

Donderdag 9 mei 2019, 19u
bij Milo Catering, Lierbaan 57, Putte

Tickets € 35, verkrijgbaar bij Lingerie Ria

Onze ondergoedmerken

Bij Lingerie Ria vind je naast lingerie, bad- en nachtmode ook heel wat kwalitatieve ondergoedmerken zoals Schiesser, Sloggi, Ten Cate, Mey en Bjorn Borg. Sinds kort is ook de collectie MANNED, ondergoed voor mannen, nieuw in ons aanbod.

Heerlijk comfortabel in Lords&Lilies

 

De volledige zomercollectie van Lords&Lilies vind je op www.lordsandlilies.be

Vrolijk gekleurd in bed met Woody

Ook als je slaapt wil je goed ogen ... Woody brengt kwalitatieve slaapkledij in winterse kleurtjes met guitige diertjes.

De nieuwe zomercollectie ontdek je op www.woody.be.